Beschikbaarheid:
Beschikbaarheid:

Park, Sleep & Fly!

Wilt u uitgerust en zonder stress aan uw reis beginnen? Vindt u het te duur om uw auto voor een lange reis achter te laten op Schiphol Airport? Dan is de Park, Sleep & Fly methode ideaal voor u!

Park, Sleep & Fly biedt u een overnachting aan in een hotel nabij Schiphol Airport. Daarnaast kunt u uw auto gratis parkeren bij het desbetreffende hotel. Ideaal voor langparkeerders! Een overnachting in een hotel is dé oplossing voor mensen die een behoorlijke afstand moeten afleggen naar Schiphol Airport of voor mensen die een vroege vlucht hebben. Een bijkomend voordeel is dat u van een normale nachtrust kunt genieten en 's ochtends geen stress hebt bij uw vertrek.

Een overnachting kunt u online reserveren via deze site. De hotels zijn allemaal in de omgeving van Schiphol. De prijzen van een overnachting kunnen variëren, elk hotel heeft echter een shuttle service die u van het hotel naar de luchthaven van Schiphol brengt. Elk hotel beschikt over een maximaal aantal dagen gratis parkeren. Voor een langere reis, moet u een vaststaand bedrag per dag betalen. Voordat u vertrekt, kunt u nog genieten van een ontbijt, wat vele hotels in buffetvorm serveren.

De beschikbare hotels zijn op de site weergegeven, informatie over de faciliteiten per hotel kunt u daar vinden.

Alvast een fijne reis gewenst!