Beschikbaarheid:
Beschikbaarheid:

Lang parkeren schiphol

Zorgeloos op vakantie

Op de dag van vertrek moet u naar de vestiging van de parkeeraanbieder rijden, hier wordt uw auto geparkeerd. Sleutels afgeven is niet altijd verplicht, wel mogelijk. Als uw bagage ingeladen is in de shuttlebus wordt u naar Schiphol Airport gebracht. Deze service is geheel gratis. U moet wel rekening houden met de reistijden van de shuttle service, dit varieert per parkeeraanbieder. Nadat u bent afgezet kunt u direct inchecken en aan uw reis beginnen!

Terug op schiphol

Bij terugkomst kunt u contact opnemen met de parkeeraanbieder zodat ze een shuttlebus naar de luchthaven kunnen sturen. U hoeft alleen uw bagage in te laden en in te stappen. De shuttlebus brengt u terug naar de vestiging waar uw auto geparkeerd staat. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw bagage in te laden en u kunt uw reis.

Op reis gaan gebeurt niet zomaar; voordat u vertrekt moet u vaak nog aan van alles denken. Hoe reist u bijvoorbeeld naar de luchthaven van Schiphol? Dit hoeft geen probleem te zijn!

Rondom Schiphol zijn er ruim voldoende parkeeraanbieders te vinden waar u uw auto kwijt kunt. Deze staat gegarandeerd veilig en u hoeft er alleen maar heen te rijden. Een gratis shuttlebus brengt u vanaf uw locatie naar Schiphol Airport. Lang parkeren wordt zo veel goedkoper! De prijzen per aanbieder kunnen echter variëren.

Vergelijk aanbieders

Parkeren op Schiphol wordt veel gemakkelijker als u uit een van de parkeeraanbieders op deze site kiest. Alle parkeeraanbieders zijn voor u op een rij gezet. Ze liggen allemaal dichtbij de luchthaven van Schiphol. De afstand naar de luchthaven kan per aanbieder verschillen. Door uw auto te parkeren bij een van de aanbieders op deze site ben u niet meer afhankelijk van uw vrienden of familie. De meeste aanbieders zijn dag en nacht geopend, zodat u er elk moment terecht kunt.

Via deze site kunt u reserveren bij één van de parkeeraanbieders. Vaak moet u uw reisgegevens opsturen, zodat de parkeeraanbieder hier rekening mee kan houden. De wijze van betalen varieert per aanbieder; soms moet u vooraf betalen, bij anderen is achteraf betalen ook mogelijk.