Zoekopdracht aanpassen

Prijzen Total Care Parking

Total Care Parking

Scherpe prijzen, 9 minuten vanaf Schiphol en perfecte service!

 • Sleutel zelf bewaren = €7,50
 • Overdekt parkeren = € 5,-

Lang parkeren op Schiphol hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn!

Bij Total Care Parking wordt uw auto bewaakt en er is een mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren. Total Care Parking is 24/7 geopend en eenvoudig te bereiken. U kunt kiezen uit shuttle parkeren en valet parkeren. Daarnaast biedt Total Care Parking verschillende pakketten aan: van schoonmaakpakketten tot reparatiepakketten.

U kunt online reserveren bij Total Care Parking, vervolgens krijgt u een bevestigingsmail. Betaling vindt plaats op de dag van aankomst, dit is alleen mogelijk door te pinnen. Buitenlandse klanten kunnen echter wel met contant geld betalen.

Een medewerker helpt u bij het uit- en inladen van uw bagage. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar de luchthaven. Bij uw terugkomst wordt u nadat u contact heeft gemaakt met Total Care Parking weer opgehaald en teruggebracht naar uw auto.

 • foto Total Care Parking total-care-parking-coffe-corner.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-home.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-gebouw.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-shuttle.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-bali.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-cameras.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-autos.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-bovendek.jpg
 • foto Total Care Parking total-care-parking-uitrijden.jpg

Reviews over Total Care Parking

Gemiddelde score:
8.8
Uit 147 beoordelingen
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
Ook een beoordeling plaatsen? Na de reservering krijgt u na het ophalen van uw auto een mail. In deze mail nodigen wij u uit om een beoordeling te schrijven.
10 / 10
Rob van der Velden | 18-09-2022
Nette parkeergarage niet ver van Schiphol. Ontvangstruimte ziet er erg netjes uit. Vriendelijke ontvangst. Chauffeur shuttlebus klantvriendelijk. Wij komen hier zeker terug !!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
aart mus | 12-09-2022
De servicewas was prma we werden bij cate af gezet en bij terugkomst ook goed geregeld en bij de

auto af gezet
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Peter | 17-06-2022
Via de website duidelijke uitleg van de procedure. Nette en duidelijke opvang bij de garage. Komt zeer vertrouwd en professioneel over en is het ook. Bij terugkomst procedure wederom als afgesproken. Nette behulpzame chauffeurs. Voordeel is dat ze een vast ophaalpunten hebben toegewezen van Schiphol. Kortom een aanrader!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Rene van den Broek Dongen | 31-08-2021
In de nacht aangekomen. Binnen 10 minuten naar Schiphol gebracht. Terug op Schiphol en binnen 15 minuten was de taxi erweer.dus alles was top.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Vera boeckx | 07-03-2020
Top service
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Henry | 14-08-2019
Afstand re groot en bij ophalen re lang wachten
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Lars Kerkhofs | 12-08-2019
Algemene indruk was goed, werden keurig ontvangen. Busje voor vertrek stond netjes klaar en ook bij terugkomst stond er een busje te wachten. Men hield zelfs de actuele informatie over de vlucht van hun klanten bij en was dus al op de hoogte dat onze vlucht bij terugkomst vertraging had opgelopen. Was allemaal geen probleem en werd keurig op afgestemd. Auto is ook netjes behandeld, geen schades of wat dan ook. Enige puntje van kritiek is wel dat men aparte kosten rekent voor wat zij noemen "last minute arrival", á €9.99,- (elke dag kan immers last minute arrival zijn, stel ik zou voor een zakelijke reis moeten boeken ofzo) een "vakantietoeslag", á €5.00, aparte kosten omdat ik mijn sleutel bij me wilde houden( á €12.50,-)en toen we aan de balie stonden tot de ontdekking kwamen dat we een dag eerder terug zouden komen, wat geen enkel probleem was, maar over het aanpassen van het eindbedrag werd in eerste instantie een beetje moeilijk gedaan en toen het uiteindelijk werd aangepast was het achteraf nóg meer dan wat ik uiteindelijk had móeten betalen volgens hun eigen website. De auto was verder netjes behandeld maar het zou wel zo netjes zijn als de persoon die hem de parkeergarage uit rijdt ook even blijft staan om een rondje mee om de auto te lopen, gewoon om eventuele discussies naderhand uit te sluiten. Daar zit wel nog enig puntje van verbetering dus. Voor de rest een prima dienst, maak er indien de situatie zich voordoet volgende keer weer gebruik van en zal ze ook van harte aanbevelen bij anderen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Anja | 11-08-2019
Fijne ruime parking. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Enige nadeel is de overvolle bussen van en naar Schiphol. Dit zou wel verbeterd kunnen/mogen worden.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
4 / 10
P. Ronokarijo | 07-08-2019
Na een half uur wachten nog geen bus in zicht, telefonisch contact gehad en was toegezegd dat we bij de eerstvolgende busje meegenomen zouden worden. Enkele minuten arriveerde 2 busjes. Er waren uiteindelijk meer passagiers dan de busjes aankonden waardoor we dus uiteindelijk toch niet mee konden. Wederom telefonisch contact opgenomen en men verbaasde zich dat we al een uur stonden te wachten, heb mijn ongenoegen geuit en werd vervolgens in mijn oor opgehangen. Onze eerste ervaring met deze parking en tevens de laatste x.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Heirman | 10-06-2019
Goed
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
sylvia leyting | 05-01-2019
Wij hebben onze auto geparkeerd voor de tijd van ruim 3 weken en zijn zeer tevreden over het brengen en weer halen van ons van het vliegveld. Stipt op tijd en vriendelijk werden we weer terug gebracht. Na zo'n lange vliegreis deed het ons goed.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Bruno | 16-10-2018
Voor herhaling vatbaar !
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Erik Jongsma | 15-10-2018
Perfecte service-Direct aan de A4
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
c .hoeppe | 09-10-2018
stond gelijk een busje klaar om ons weg te brengen naar schiphol
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Familie Drenth | 25-09-2018
Toen wij vertrokken werd de auto op tijd opgehaald. Bij terugkomst hebben wij dik een uur moeten wachten op onze auto wat niet erg fijn is met twee kids van 5 jaar en 9 maanden.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Cuypers | 24-09-2018
Zeer behulpzaam en geduldig. Bij aankomst op schiphol begreep ik niet waar ik zou worden opgehaald. De chauffeur was zeer geduldig om mij naar de juiste plek te dirigeren. Top.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Lianne Omvlee | 23-09-2018
Het boeken en betalen ging goed, ook snel een bevestiging ontvangen van de boeking. Per mail contact gehad over de aankomst voor onze vakantie, ook dit ging goed en soepel. De afhandeling van het afgeven van auto en sleutel ging goed, snelle service om naar Schiphol te gaan.
Op de terugweg ging het minder soepel. Zoals afgesproken gebeld voor de shuttle zodra we de koffers ontvangen hadden. Er kwam een bus na ongeveer een kwartier, zoals aan de telefoon ook aangegeven. Helaas zat deze bus al vol en mochten we niet mee. Volgens de collega aan de zaak, hadden we nog niet gebeld voor de shuttle...
Uiteindelijk nog eens een half uur gewacht op een andere shuttle, gevraagd of we mee konden ondanks dat deze meneer alleen mensen kwam brengen. Na kort telefonisch overleg door de chauffeur, mochten we mee. De chauffeur hoorde ons aan en leek verbaasd over deze gang van zaken. Verder geen excuus gehad voor de miscommunicatie.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Victor Dua | 15-09-2018
Ben zeer tevreden over park&fly. Heel professioneel. Heb de naam al doorgegeven aan vrienden, die in de toekomst gebruik zullen maken van jullie diensten. Thumbs up !
Groeten
Victor.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
6 / 10
JB ( Hans ) van de Werken | 10-09-2018
Op de heen weg ging alles goed, we waren op de door ons bij u bekende snelheid op Schiphol.
Op de terug weg echter ging het mis, doordat de vrouw wat minder ter been is zijn we eerst naar deur C in vertrekhal 3 gelopen al voor ik gebeld heb, we hebben wel eens ervaren dat er op het moment dat we belden al een busje stond en we ons moesten haasten, dat wilden en konden we niet. Toen we dus belden hoorden we dat er een busje onderweg ging, dat kon dus even duren. Na ongeveer 12 minuten kwam er een busje aanrijden, er rijden er veel en je ziet aan de voorkant niet of deze voor ons is. Wij stonden op de gevraagde plaats recht voor deur C over de rijbaan bij de stop en go plaatsen, recht onder een lantarenpaal, dus goed zichtbaar. Toen het busje langzaam voorbij reed zagen we dat dit uw busje was en leeg was, hij reed langzaam door, naar ik verwachtte naar een geschikte plek om te stoppen. Tot onze niet geringe verbazing reed hij echter weg. In de veronderstelling dat er mogelijk nog een busje zou komen heb ik nog 1 minuut gewacht en toen toch maar gebeld. Ik kreeg iemand aan de telefoon die eerst zei eerst dat we verkeerd hadden gestaan en toen dat we te laat waren geweest op de juiste plaats. Toen ik zei dat dit allemaal niet het geval was zei hij dat hij het busje terug zou sturen naar ons. Na weer ongeveer 10m minuten kwam er eindelijk weer een busje dat stopte, er werden echter mensen uitgeladen, dit was dus duidelijk niet het lege terug gestoorde busje??? Deze chauffeur ( volgens mij de zelfde als die ik aan de telefoon had gehad, dat het vervelend was en dat we maar een aantekening moeste sturen zodat we een volgende keer compensatie zouden krijgen ?????? Dit alles speelden zich af rond 4 uur in de nacht. Voor de eerste keer een slechte ervaring. Wij zijn vaste klanten, al konden we vorig jaar niet met vakantie door omstandigheden. Mvg JB vd Werken - Reserveringscode ALLYCEUK9G - Mazda 3 / 33-JKX-6
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Jahesh Rahimi | 31-08-2018
Zeer makkelijk en snel
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Yildiz | 25-08-2018
Auto kwam heel vies terug. Had ik niet verwacht. Ze konden even door de wasstraat halen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Arend | 24-08-2018
Parkeerplaats was erg vol, dus moesten we erg ver lopen met onze bagage. Verder alles prima.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
R. J. Holleman | 23-08-2018
Gewoon netjes, beleefd en prettige chauffeurs en nette prijzen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
J. Jansonius | 14-08-2018
Korte wachttijden en prima haal en breng service
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Van Neerbos | 12-08-2018
Vriendelijk correct, voordelig!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Bruin | 09-08-2018
Alles is goed en netjes afgehandeld
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
5 / 10
Inge | 06-08-2018
Op de heenweg (naar de luchthaven) was alles in orde. We kwamen op de parking toe, werden vriendelijk onthaald en ook zeer snel tot aan de luchthaven gebracht met de shuttle bus.
Op de terugweg (naar huis) was dat 180° verschil. De persoon die ons moest ophalen was onbeleefd en arrogant. Hij liet ons weten waar we moesten staan om opgepikt te worden (aankomsthal), maar wij stonden blijkbaar fout (vertrekhal). Na een half uur te wachten, bellen we nog eens en krijgen we te horen dat hij al terug vertrokken was om andere passagiers te vervoeren! ZONDER ons te verwittigen! Dus zijn wij ondertussen naar de aankomsthal gewandeld, en hebben we hier weer staan wachten. Na 40 minuten nog steeds niemand te zien, bellen we opnieuw. "Jah, kunt u het niet vinden dan?" was het antwoord. JAWEL! Wij stonden ondertussen juist en dit al 40 minuten lang! "Ah, oeps! Ja, je moet een beetje verder gaan staan!" ZEG DAT DAN VAN IN HET BEGIN HE!
Slechte communicatie was een understatement.

EINDELIJK konden we naar de parking gebracht worden. De chauffeur reed als een zot. Totaal onverantwoord, bruut, onbeleefd naar andere chauffeurs (heeft mijn middelvinger meermaals door de raam gestoken), ... We voelden ons ALLES BEHALVE veilig in de shuttle bus!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Van Tooren | 04-08-2018
Prima service, snel, vriendelijk en gemakkelijk, Park and Fly!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
stefan van Meel | 26-07-2018
Geparkeerd bij Park and Fly , voordeel vlak naast autoweg , vriendelijke en snelle ontvangst , binnen enkele minuten bij vertrekhal te schiphol met vriendelijke chauffeur .
bij ophaal van koffers gebeld namen direct op en bij het buitengaan enkele minuten gewacht en de vriendelijke chauffeur was daar al , terugrit kort en bij aankomst werd je naast de auto afgezet deze stond zelfs overdekt dus alleen maar pluspunten . zeker aan te raden en prijs was ook goed
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
M. Tellier | 26-07-2018
Prima parkeer gelegenheid voor een redelijke prijs
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Sonja | 24-07-2018
Prima ervaring gehad met airport parking. Ik had alleen niet begrepen dat ik de autosleutel af moest geven, dit was mij via de site niet duidelijk.
Airportparking is heel stipt, alles verliep heel vlot.
Volgende keer weer!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Andy Van Wolput | 22-07-2018
Alles ging zeer vlot zowel bij vertrek als bij aankomst. 17 min na aankomst op Schiphol was de chauffeur er. Onze medereizigers waren minder tevreden, zij hadden al bijna 20 keer proberen bellen en niemand aan de lijn gekregen. Bleek dat de man zijn telefoon altijd vergat op te leggen...
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
huysmans | 21-07-2018
Bij vertrek een half uurtje moeten wachten op onze transfer : best hiermee rekening houden bij je planning.
Bij terugkomst heb ik gebeld na de bagageafhaling , en na ca 15 minuten stond onze transfer klaar op de afgesrpoken plaats.
Correcte en vriendelijke bediening : tevreden , goede prijs/kwaliteitsverhouding
Transfer duurt een kleine 15 minuten.
Ik was tevreden !
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Hubbelmeijer | 15-07-2018
Prima service
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Chris DM | 15-07-2018
Wij hadden online een overdekte parkeerplek gereserveerd bij Total Care Parking (aan +/- 93€ voor 12 dagen).
Adres is gemakkelijk te vinden en vlak bij de snelweg richting Schiphol (dus geen kilometers extra omrijden). Netje parkeren voor de deur van proper gebouw. Even aanmelden bij het bureel (heel vlot), korte uitleg en afgeven sleutel.
Misschien wel raar, maar geen ondertekening van documenten (over kilometerstand of huidige beschadigingen van de wagen)...
Brachten ons paar minuten later al recht naar Schiphol met een busje met 4 andere passagiers (iets van 15 minuten).
Bij terugkomst had ons vliegtuig 1u30 vertraging bij vertrek, wat wij ook door gaven aan Total Care.
Bij landing, bagage op gepikt en telefonisch contact genomen om ons op te halen. Een busje was dan blijkbaar al onderweg want nog geen 5 minuten hebben we buiten staan wachten.
Auto stond nog mooi en proper binnen te wachten, waarna we de sleutels terug kregen en gewoon konden vertrekken (weer zonder papieren te ondertekenen). Had geen schade en de wagen (of te veel extra meters gereden) dus kan niet zeggen over dergelijke problemen.
Al bij al zeker een aanrader wegens snelheid, correctheid en klantvriendelijkheid.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Janssens | 10-07-2018
Alles goed geregeld. Werden meteen naar het vliegveld gebracht, en bij terug komst even bellen en werden binnen 10 minuten opgehaald en naar de auto gebracht.super geregeld voor een goede prijs. Zeker een aanrader
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
r.quak | 09-07-2018
Ik kwam laat in de avond aan en de baliemedewerker was vriendelijk en wist bijna gelijk welk voertuig ik rijd en de afwikkeling was adequaat en snel. De koffer was in de tussentijd al in de shuttlebus gezet en de rit duurde al met al geen 10 minuten zoals omschreven op de website. Bij terugkomst belde ik toen ik de douane passeerde op Schiphol en terwijl ik naar de aangewezen plek liep was de shuttlebus gearriveerd. Ik was op dat moment de enige en was binnen een kwartier bij mijn auto en op weg naar huis. Een hele prettige kennismaking met Park and Fly en zeker iets wat ik volgende keer weer overweeg. Ik prijs ze voor de klantenservice en kan op basis van deze ervaring niet in de toekomst kijken maar prijs dit bdrijf met harte aan.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Post | 02-07-2018
Prima service! Zowel heen als terugweg binnen 15 minuten met de shuttlebus richting locatie. Genoeg plekken om de auto te parkeren. Aanrader.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Jos Zentveld | 27-06-2018
Gewoon goed
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
J orie | 27-06-2018
Super geregeld en netjes tot de volgende keer
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Rudi Hoogers | 26-06-2018
Eerste keer gebruik gemaakt van deze sevice.
Alles netjes volgens afspraak.
Aanrader dus!!!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
GAM de Neef | 26-06-2018
Park and Fly heeft op mij een uitstekende indruk gemaakt. Alles verliep snel en correct. We hadden zeer korte wachttijden en vriendelijk personeel
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Veldhuijsen | 26-06-2018
Een prima mogelijkheid voor lang parkeren. Zeer klantvriendelijk!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
M.C. van Gils | 25-06-2018
Geparkeerd bij Park and Fly in Roelofarendsveen. Bijzonder tevreden.
Snel vertrek naar Schiphol. Bij terugkomst was het busje er in 5 minuten.
Bij de auto afgezet. Dik en dik tevreden!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Smits | 25-06-2018
Park&fly (total care parking) is goed bereikbaar en punctueel. We zijn snel opgehaald en gebracht..
Ook gezien de prijsstelling is dit een aanrader
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Vogels | 25-06-2018
Prima ontvangst en snelle transfer. Bij retourtransfer was er een probleem.

Reisgezelschap van 2 stellen had zich gezamenlijk telefonisch aangemeld.
Toen bleek dat maar 1 stel genoteerd was bij chauffeur, ontstond discussie.
Wilde namelijk niet meer uitstappen. Een ander stel werd hiervan de dupe.

In busje was temperatuur niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk gestegen.
Temp 27 graden in busje zonder goed airco-systeem, behalve 2 open ramen.
Aankomst na 16.00 uur daardoor spitsdrukte, grote file op A4 door ongeluk!

Toch complimenten voor chauffeur. Bleef beleefd en heeft zijn best gedaan.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
6 / 10
Marcel | 23-06-2018
10 minuten vanaf vertrekhal is onzin. Dat is alleen als de a4 leeg is. Verder vreemd dat als je sleutel meeneemt je hem toch even moet afgeven. Terug opgehaald worden vanaf de vertrekhal is onlogisch en na een vermoeiende reis blijft die info niet hangen. Wel vriendelijk personeel. +1
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
RJW | 23-06-2018
1ste keer hier geparkeerd en een zeer goede ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar,
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Ruben Jorissen | 16-06-2018
Niks mis mee
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Vanrykel | 16-06-2018
Auto afgeleverd in Roelofarendsveen (vlak bij de afrit op de snelweg) en binnen het kwartier stonden we op de luchthaven. Bij terugkomst hebben we gebeld nadat we onze bagage hadden en ook dan stonden ze ongeveer tien minuutjes later op de afgesproken plaats. Personeel was steeds heel vriendelijk en zeer goede prijs (ing. 90 euro voor twee weken overdekte parking)
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Jan Zellenrath | 12-06-2018
Prima onderneming. Erg verzorgde locatie, vriendelijk personeel.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
H.M. van Mil | 07-06-2018
Ik heb geparkeerd bij Park and Fly uit Roelofarendsveen. die staat niet op de lijst.
Heel goed.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Peter | 04-06-2018
Ik had gezocht op een aanbieder waar ik de sleutel niet hoefde in te leveren, maar dat moest wel.. dus de zoekmachine werkt niet goed

Bij terugkomst gebeld om ons weer op te halen en ik begreep dat het busje er over 10 min zou zijn.
Er kwam ook een busje maar de bestuurder zei dat er voor ons een andere bus kwam, over 2 minuten ofzo, maar we hebben meer dan 10 min gewacht.
Toen bleek dat er nog een groepje meemoest met hetzelfde busje, waar we minstens 10min op hebben gewacht.....
Al met al heeft het bijna een uur geduurd vanaf het moment dat ik belde totdat we bij de auto waren en dat is veel te lang
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Alphons | 03-06-2018
Goed tot zeer goed parkeren bij Park and Fly (Roeleofsarendsveen). Stipt, netjes, voorkomend en klantvriendelijk.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Harm Jelies | 26-05-2018
We kwamen midden in de nacht op de parkeerplaats aan. Het zou fijn zijn als daar een papier hangt hoe laat de bussen ongeveer vertrekken naar de luchthaven.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Michiel | 26-05-2018
Prima ervaring bij Total Care Parking. Stressloos op vakantie. Shuttlebus vertrekt met regelmaat en de afhandeling na afloop is super. Je wordt weer afgezet naast je eigen auto. Volgende keer weer!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Melissa | 21-05-2018
Super service. Bij aankomst sleutel afgeven en binnen 10 minuten richting Schiphol. Bij terugkomst bellen na ontvangst koffer, naar buiten lopen en instappen. Je word met autosleutel bij de auto afgezet. Ideaal!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
J. Terpsxtra | 17-05-2018
prima service gekregen. weliswaar moesten we bij terug komst even wachten want ons vliegtuig was eerder dan verwacht terug en busje zat toen al vol. kunnen zij ook niks aan doen natuurlijk
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Werkman | 14-05-2018
Nette parkeerplek. Brengen en ophalen naar de luchthaven verliep goed. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Artem Galadzhiy | 14-05-2018
Zeer goed geholpen. Proffesionneel.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Wasan en Hilda Kwik | 13-05-2018
Wij vonden het heel klantvriendelijk dat onze auto alvast klaar stond toen wij weer naar huis gingen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Vissers | 12-05-2018
Zeer goede service. Wij kwamen aan terwijl er een grote storing op schiphol was en overal chaos. Er werd hard gewerkt om iedereen op tijd te halen en brengen en men bleef zeer klantvriendelijk. Terug heel snel opgehaald en terug naar je auto gebracht. Was voor ons de 1e keer dat we hiervan gebruik maakten maar zijn super tevreden.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
7 / 10
Erik | 05-05-2018
Prima bevallen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
haast | 04-05-2018
heel goed bevallen zou er zo weer gebruik van maken
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Anita Ploeg | 30-04-2018
Prima service, alleen jammer dat de financiële administratie niet op orde was. We hebben bij aankomst betaald maar dit was niet verwerkt waardoor ons werd verzocht om te betalen. We hebben via onze bankafschrijving aangetoond dat we wel hebben betaald maar kreeg sterk de indruk dat dit niet voldoende was. Ook geen excuses gemaakt.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
van laviere | 29-04-2018
op tijd en vriendelijk
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Marcel Elshof | 24-04-2018
De mensen zijn vriendelijk. Wij zijn weggebracht naar Schiphol en we hoefden maar 5 minuten te wachten voordat we weer opgepikt werden. We werden naast onze auto weer afgezet. Prima. Ik zou deze organisatie de volgende keer weer gebruiken.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
steven poppe | 08-04-2018
alles verliep zeer vlot. Zeer vlotte en snelle service. Een aanrader!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Stefan | 23-03-2018
Heel fijn bedrijf om de parking te regelen. Goedkoop en toch super geholpen, duidelijke communicatie en ook makkelijk te bereiken direct langs de A4. Aanrader!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Anneke van beek | 11-03-2018
Het is prima bevallen. Alleen als je midden in de nacht thuis komt is er maar 1 deur open dan moet je een eind wandelen naar de bus toe. Dit is een beetje jammer . Mischien kan hier iets aan worden veranderd. Nu was het gelukkig droog maar als het regend ben je meteen al kletsnat.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Ruud van Tour | 20-02-2018
netjes ontvangen, ondanks vertraging goed opgevangen, ook bij retourvlucht netjes op tijd opgehaald..
volgende keer zeker weer.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Frederik Bunt | 09-02-2018
prima geregeldt
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
A.M. van Dort | 03-02-2018
heel wat beter dan de parkeeraanbieder die we vorig jaar hadden
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Jolanda | 31-01-2018
Prima geregeld allemaal
Vriendelijk geduldig personeel
Bedankt voor de goede ervaring
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
J Versendaal | 18-01-2018
Een keurige geasfalteerde parkeerplaats met uiterst vriendelijke baliemedewerker en chauffeur om 05:00u s,ochtends en bij terugkomst hadden wij ruim een uur vertraging en dat was ook geen enkel probleem,we werden netjes gebracht en gehaald,een volgende keer zeker weer
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Thyssen | 11-01-2018
Correct, netjes, snel. 10min. rijstijd.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Rudi van der Stel | 08-01-2018
Zeer correcte behandeling. Snel opgehaald met shuttle bus, vriendelijke personeel.
Auto stond bij aankomst reeds gereed om tegelijk te kunnen vertrekken. Super service.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Martin | 07-01-2018
Prima plek om te parkeren. Bussen brengen je binnen 10 min van en naar vertrek- en aankomsthallen. Inrijden van parkeerplaats op basis van kenteken.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Jongerius | 02-01-2018
Ideaal van tevoren betalen en inrijden op kenteken , met shuttlebus binnen 5 minuten op Schiphol
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
De Groot | 24-12-2017
Mooie parkeerplaatsen overdekt. Alles vlot geregeld.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
MBJ Tempel | 20-12-2017
Bij aankomst om 3 uur s morgens vriendelijke ontvangen.
Het personeel was zeer behulpzaam ( we hadden ook n rolstoel bij ons) met de bagage bij Schiphol.
Bij terugkomst van de vakantie met 10 minuten waren ze er en werden we weer keurig bij de auto afgezet.
Kortom een aanrader
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Ton d’Haen | 28-11-2017
Keurig op tijd, alles geregeld. Super
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Van den Bosch | 21-11-2017
Prima parking/service
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
H. Smit | 01-11-2017
Wij zijn op een correcte wijze naar Schiphol gebracht en daarna weer opgehaald. De wachttijd bij de terugreis was niet heel lang. Zeker voor herhaling vatbaar.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
P. Z. | 30-10-2017
Route naar P3 momenteel erg onoverzichtelijk.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Maarten Kemerink | 28-10-2017
Professioneel bedrijf, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie! Relaxt om je vakantie mee te beginnen en eindigen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
de vries | 27-10-2017
goed en snel alles geregeld ook het halen en keurig parkeer gelegenheid voor herhaling vatbaar
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Danny en Gaby | 27-10-2017
Na belletje waren ze er in een kwartiertje. Busje moest gevuld worden met meerdere reizigers dus t wachten op Schiphol duurde wel wat langer. Verder prima afhandeling.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Richard jansen | 25-10-2017
Super organisatie wachttijd was nog geen 10minuten. We zijn zeer tevreden
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Sophie Schuttelaar | 24-10-2017
Super! Al een paar keer mijn auto geparkeerd bij Park&Fly en elke keer erg vriendelijk, op tijd en goede service. Na vertraging van mijn vlucht stond er koffie klaar, perfect!
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Richardermens | 18-10-2017
Prima service. Was druk op het tijdstip dat we aankwamen. Konden niet gelijk mee maar er reden meerdere bussen. Werd netjes tot aan de auto afgezet.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Dohmen | 14-10-2017
Alles tot in de puntjes geregeld. Veel mogelijkheden. Ik had de auto gewoon buiten staan, is toch een oude kist, maar binnen parkeren is ook mogelijk. Wel duurder natuurlijk. Volgende keer weer park and fly.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Jelle Vandercappellen | 13-10-2017
Prijs kwaliteit zeer goed. Service was prima.
Afzetten en oppikken gebeurde snel en efficient.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Arnold | 08-10-2017
Makkelijk te vinden parkeergarage langs de A4. Per shuttlebus binnen 10 min. naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belletje om opgehaald te worden, en shuttlebus was er binnen 5 min. Bij aankomst in de parkeergarage stond auto al weer klaar. Goede service, voor een nette prijs.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Stefan | 02-10-2017
Alles volgens afspraak. Snelle en correcte afhandeling.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Ruijter | 02-10-2017
Goede ervaring, 2de keer dat wij gebruik maken van de diensten van Total Care Parking, ondanks de onduidelijkheid over waar we precies moesten zijn.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
10 / 10
Henk van der Kuijlen | 21-09-2017
Voor ons de eerste keer maar gaan hier zeker meer gebruik van maken.
Het was perfect. Helemaal niets op aan te merken.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
P. Van de Rijt | 20-09-2017
Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Park & Fluy. Eerste indrukken zijn goed. Na landing wederom op Schiphol stond de bus toevallig al standbuy bij de uitgang. Dus qua snelheid kunnen we dit niet beoordelen.
Volgende keer gaan we dit bedrijf zeker weer inschakelen.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
8 / 10
Andre Risamasu | 18-09-2017
Mijn ervaring is zeer positief. Zeker voor herhaling vatbaar.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid
9 / 10
Jan | 15-09-2017
Je zet je auto voor de deur in Roelofarendsveen. Total Care parkeert hem voor je in hun garage. Busje stond al klaar. Ritje duurde een kwartier. Let wel op dat je niet te krap plant qua tijd, want er kan file staan op de a4..Oophalen bij de terugreis ging ook soepel. Heel even wachten tot alle passagiers er waren (10 minuten). Auto stond weer klaar. Ik zou volgende keer weer boeken.
Algemene indruk
Stiptheid
Klantvriendelijkheid

Handige informatie

Total Care Parking

Locatie parkeerplaats

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen (toon in Google maps)

Openingstijden

zondag 24/7
maandag 24/7
dinsdag 24/7
woensdag 24/7
donderdag 24/7
vrijdag 24/7
zaterdag 24/7
Parkeerplaatsen 750
Afstand tot Schiphol 16 km
Extra dienstenBasic Cleaning
Comfort Cleaning
Exlusive Cleaning
Normal Cleaning

Standaard parkeren

aantal dagenprijsoverdekt
1 dag€ 36,00€ 43,50
2 dagen€ 39,50€ 47,00
3 dagen€ 43,00€ 50,50
4 dagen€ 46,50€ 54,00
5 dagen€ 50,00€ 57,50
6 dagen€ 53,50€ 61,00
7 dagen€ 57,00€ 64,50
8 dagen€ 60,50€ 68,00
9 dagen€ 64,00€ 71,50
10 dagen€ 67,50€ 75,00
11 dagen€ 71,00€ 78,50
12 dagen€ 74,50€ 82,00
13 dagen€ 78,00€ 85,50
14 dagen€ 81,50€ 89,00
15 dagen€ 85,50€ 93,00
16 dagen€ 88,50€ 96,00
17 dagen€ 92,00€ 99,50
18 dagen€ 95,50€ 103,00
19 dagen€ 99,00€ 106,50
20 dagen€ 102,50€ 110,00
21 dagen€ 106,00€ 113,50
22 dagen€ 109,50€ 117,00